Ιμπραΐμοβιτς: «Ένιωσα απομονωμένος, δεν είχα καμία βοήθεια»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ένιωσα απομονωμένος, δεν είχα καμία βοήθεια»

Κώστας Τόπας
Ιμπραΐμοβιτς: «Ένιωσα απομονωμένος, δεν είχα καμία βοήθεια»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Αταλάντα, τονίζοντας πως δεν πήρε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Οι «ροσονέρι» γνώρισαν την ήττα από την Αταλάντα με 3-0 στο Σαν Σίρο. Ενα αποτέλεσμα το οποίο δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση. Από την άλλη μεν η Ιντερ δεν δέχθηκε το δώρο της Μίλαν, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε μένοντας στη 2η θέση και στο -2.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά την λήξη του αγώνα με την Αταλάντα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ένιωθε απομονωμένος στην επίθεση.

«Ένιωσα πολύ απομονωμένος στο πρώτο ημίχρονο. Όταν έχω την μπάλα θέλω να είναι κάποιος κοντά μου για να βοηθήσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ήμουν μόνος συνέχεια. Ίσως να φταίει και η πίεση που έκαναν οι παίκτες της Αταλάντα», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας:

«Πολλά πράγματα πήγαν λάθος. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες, καθώς ήταν ένα ματς στο οποίο εμείς θέλαμε θετικό αποτέλεσμα και μόνο. Δεν τα καταφέραμε όμως σήμερα. Τώρα το σημαντικό είναι να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και την ενέργεια μας, καθώς ακολουθεί γρήγορα η επόμενη αναμέτρηση. Δυστυχώς αυτό δεν απέχει και πάρα πολλές μέρες.

Μετά από 38 ματς έχουμε χάσει μόλις δύο ματς στην Serie AΑ, δεν είναι και άσχημο ποσοστό. Δυστυχώς χάσαμε πολλούς έμπειρους παίκτες και ήρθαν κάποιοι με μικρότερη εμπειρία. Αυτό δεν το λέω σαν δικαιολογία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε οι πρωταθλητές χειμώνα, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Το δύσκολο κομμάτι τώρα ξεκινάει, αλλά μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει περίφημα».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα