Αταλάντα: Ο Γκόμες μετά το επεισόδιο με τον Γκασπερίνι ξεκίνησε συζητήσεις με την Λάτσιο

Κώστας Τόπας
Αταλάντα: Ο Γκόμες μετά το επεισόδιο με τον Γκασπερίνι ξεκίνησε συζητήσεις με την Λάτσιο

bet365

Συζητήσεις έχει ξεκινήσει ο μάνατζερ του Πάπου Γκόμες, με τη Λάτσιο μιας και η συνεργασία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την Αταλάντα οδεύει προς το τέλος της.

Ο 32χρονος άσος αναζητεί κάθε τρόπο προκειμένου τον Γενάρη να αποχωρήσει από την Αταλάντα, μετά το πρόσφατο επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της ομάδας, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Πάντως από τη μέρα που ανακοίνωσε πως σύντομα θα πει «αντίο» στους «μπεργκαμάσκι», δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, όπως η Ίντερ του Κόντε, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Λάτσιο.

Μάλιστα, οπως αναφέρει και η εφημερίδα «Corriere della Serra», οι «Λατσιάλι» φαίνεται πως αυτή τη στιγμή έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του, καθώς ο μάνατζερ του Γκόμες βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί τους, ώστε να επιτευχθεί το «deal».

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνίζεται από το 2021 με τη φανέλα της Λάτσιο και μένει να δούμε αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

SERIE A Τελευταία Νέα