Ζλάταν: «Θα επιστρέψω πιο γρήγορα»

Ζλάταν: «Θα επιστρέψω πιο γρήγορα»

Κώστας Τόπας
Ζλάταν: «Θα επιστρέψω πιο γρήγορα»

bet365

Την αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στο ντέρμπι με τη Νάπολι.

Οι γιατροί της Μίλαν, όταν ο Σουηδός στράικερ αποκόμισε τον τραυματισμό στο ματς με τους «παρτενοπέι» έκαναν λόγο για διάστημα απουσίας τουλάχιστον 10 ημερών. Ο ίδιος από την πλευρά του αφού περνάει ατελείωτες ώρες στο αθλητικό κέντρο και στο γυμναστήριο των «ροσονέρι», μετρά αντίστροφα για το «comeback» του.

Μεταξύ άλλων ο, Ζλάταν βραβεύτηκε με το βραβείο «​Χρυσό Τάπιρο». Το συγκεκριμένο δίνεται εδώ και 30 χρόνια στην Ιταλία και οι περισσότεροι το εκλαμβάνουν με χιούμορ. Στην προκειμένη περίπτωση δόθηκε στον Ιμπραΐμοβιτς για την διαμάχη του με την FIFA, όπου ο επιθετικός των «ροσονέρι» ισχυρίζεται ότι η εταιρεία εκμεταλλεύεται την εικόνα του.

Ενα βραβείο το οποίο παρέλαβε ο υψηλόσωμος στράικερ για πέμπτη φορά και όπως ο ίδιος δήλωσε, θα τον βοηθήσει να αναρρώσει πιο γρήγορα μετά τον τραυματισμό του.

«Είναι το πέμπτο που λαμβάνω στην καριέρα μου. Στοχεύω να ξεπεράσω τον Κασάνο που έχει 15. Πάντως αισθάνομαι ήδη καλύτερα και χάρη σε αυτό το βραβείο θα επιστρέψω ακόμα πιο γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα