Λάτσιο – Ίντερ 1-1: Πρώτη απώλεια για τους Νερατζούρι (vids)

Gazzetta team
Λάτσιο – Ίντερ 1-1: Πρώτη απώλεια για τους Νερατζούρι (vids)

bet365

Λάτσιο και Ίντερ έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς όπου ο Τσίρο Ιμόμπιλε αποβλήθηκε για σφαλιάρα στον Αρτούρο Βιδάλ – Πρώτη νίκη για την Πάρμα (1-0 την Βερόνα), δεύτερη για τη Μπενεβέντο (1-0 τη Μπολόνια).

Μετά την απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Φιορεντίνα και το εμφατικό πέρασμα από την έδρα της Μπενεβέντο, η Ίντερ είχε θεωρητικά την πιο δύσκολη μέχρι τώρα αποστολή της, αντιμετωπίζοντας τη Λάτσιο στην Ρώμη.

Και στην πράξη, όμως, επιβεβαιώθηκε η δυσκολία για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία είχε την πρώτη απώλεια βαθμών με το 1-1 κόντρα στους Λατσιάλι, παρ' ότι προηγήθηκε με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (30').

Σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι κατάφερε να αντιδράσει και ισοφάρισε στο 55' με κεφαλιά του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς.

Πέρα από τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, με κορυφαία ένα σουτ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που σταμάτησε στο δοκάρι (86'), το γήπεδο θύμισε και λίγο... ρινγκ, με την (ορθή) αποβολή του Τσίρο Ιμόμπιλε για σφαλιάρα στον Αρτούρο Βιδάλ (70'), αλλά και αυτή του Στέφανο Σένσι για σφαλιάρα στον Πάτρικ (87').

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια – Πάτρικ, Ατσέρμπι, Ράντου (16' λ. τρ. Μπάστος / 46' Παρόλο) - Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς – Λέιβα (80' Εσκαλάντε), Λουίς Αλμπέρτο (80' Άκπα Άκπρο), Μάρουσιτς (34' λ. τρ. Φαρές) - Κορέα, Ιμόμπιλε.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ (79' Ντ' Αμπρόζιο), Ντε Φράι, Μπαστόνι – Χακίμι, Βιδάλ (73' Μπρόζοβιτς), Γκαλιαρντίνι (67' Σένσο), Πέρισιτς (67' Γιανγκ) - Μπαρέλα – Λουκάκου, Μαρτίνες (79' Σάντσες).

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι στο «Ολίμπικο», η εκ των πρωτοπόρων μέχρι αυτή την αγωνιστική Ελλάς Βερόνα ηττήθηκε στην έδρα της Πάρμα με 1-0 (1' Κούρτιτς), με τους Παρμέντσι να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μετά την αγορά τους από τον Αμερικανό μεγιστάνα Κάιλ Κράουζε.

Δεύτερη νίκη για τη νεοφώτιστη Μπενεβέντο του Φιλίπο Ιντσάγκι, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μπολόνια με 1-0 (66' Λαπαντούλα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα