Μπενεβέντο - Ιντερ 2-5: Από τεσσάρα σε πεντάρα και... ρεκόρ! (vid)

Gazzetta team
Μπενεβέντο - Ιντερ 2-5: Από τεσσάρα σε πεντάρα και... ρεκόρ! (vid)

bet365

Μετά την τεσσάρα της πρεμιέρας, η Ίντερ διέλυσε με 5-2 τη Μπενεβέντο εκτός έδρας κι έγραψε ιστορία! Σημαντικό διπλό της Σπέτσια στο Ούντινε.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στη φετινή Serie A και δείχνει τις άγριες προθέσεις της. Μετά την τεσσάρα επί της Φιορεντίνα στην πρεμιέρα, οι Νερατζούρι διέλυσαν με 5-2 εκτός έδρας τη Μπενεβέντο κι έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα μετά την Κάλιαρι (1968-69) που πετυχαίνει εννέα γκολ στις δυο πρώτες στροφές. Με τον Βιδάλ στο βασικό σχήμα, η Ιντερ είναι εκρηκτική από τη μέση και μπροστά, ενώ ο Λουκάκου συνεχίζει την εξαιρετική σχέση με το σκοράρισμα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Αντόνιο Κόντε, αφού στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα. Ο Χακίμι έκανε την ασίστ και ο Λουκάκου με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η πίεση της Ίντερ συνεχίστηκε, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη γηπεδούχο και στο 25' πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γκαλιαρντίνι από πάσα του Γιανγκ. Εκρηκτική η Ίντερ και στο 28' ήρθε και τρίτο τέρμα, όταν από πάσα του Γκαλιαρντίνι, ο Λουκάκου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ! Η Μπενεβέντο προσπάθησε να μπει στο ματς με το τέρμα του Καπράρι στο 34', αλλά ο Χακίμι στο 42' πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα των Νερατζούρι. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο. Ετσι, στο 71' από ασίστ του Αλέξις, ο Λαουτάρο πέτυχε το 5-1. Η Μπενεβέντο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Καπράρι στο 76'.

Πρώτη νίκη για Σπέτσια

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A πέτυχε η Σπέτσια, η οποία επικράτησε 2-0 της Ουντινέζε και μάλιστα εκτός έδρας. Η νεοφώτιστη ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και παρά το γεγονός πως έπαιξε το τελευταίο μισάωρο με δέκα παίκτες πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Ο Γκαλαμπίνοβ στο 29' άνοιξε το σκορ, ωστόσο στο 65' Τέρζι αποβλήθηκε. Η Ουντινέζε πίεσε, αλλά πάλι ο Βούλγαρος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα