Η Γιουβέντους κατέληξε οριστικά σε Τζέκο αντί για Σουάρες

Gazzetta team
Η Γιουβέντους κατέληξε οριστικά σε Τζέκο αντί για Σουάρες

bet365

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal της Γιουβέντους με τον Έντιν Τζέκο, που θα σηματοδοτήσει και το οριστικό «ναυάγιο» στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες.

Όλα έχουν διευθετηθεί. Η Γιουβέντους κατέληξε στον Έντιν Τζέκο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της κι άφησε οριστικά πίσω της την υπόθεση του Λουίς Σουάρες, έστω κι αν εκείνος έκανε το πρώτο βήμα για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο και να λογιστεί κοινοτικός παίκτης.

Οι Μπιανκονέρι τα βρήκαν σε όλα τόσο με τον Βόσνιο φορ, ο οποίος ήταν εδώ και καιρό ο εκλεκτός του Αντρέα Πίρλο και θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 7,5 εκατ. ευρώ, όσο και με τη Ρόμα για το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι Τζιαλορόσι αξιοποιούν τα χρήματα για την αναπλήρωση του κενού του Τζέκο, δίνοντας 20+8 εκατ. σε μπόνους στη Νάπολι για τον Άρεκ Μίλικ κι έτσι ένας σημαντικός μεταγραφικός κύκλος του φετινού παζαριού φτάνει στο τέλος του.

Όσο για το πού θα καταλήξει ο Λουίς Σουάρες; Αν δεν γίνει κάποια υπέρβαση από τη Γηραιά Κυρία, ο επικρατέστερος ενδιαφερόμενος είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και εφόσον, όμως, ο Ουρουγουανός βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η οποία από την πλευρά της δεν δείχνει διατεθειμένη να καταβάλλει 15 εκατ. ευρώ για να τον αποζημιώσει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα