Οι τρεις επιλογές του Σουάρες μετά το «ναυάγιο» με Γιουβέντους (poll)

Gazzetta team
Οι τρεις επιλογές του Σουάρες μετά το «ναυάγιο» με Γιουβέντους (poll)

bet365

Η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στη Γιουβέντους «ναυάγησε» λόγω γραφειοκρατίας και η AS κατέδειξε τις τρεις επικρατέστερες επιλογές για το μέλλον του Ουρουγουανού άσου. Ψήφισε κι εσύ στο poll του gazzetta.gr.

Γιουβέντους και Λουίς Σουάρες είχαν συμφωνήσει σε όλα για τη μεταγραφή, όμως, το «κόλλημα» στην έκδοση ιταλικού διαβατηρίου και τα γραφειοκρατικά ζητήματα οδήγησε τους Μπιανκονέρι να στρέψουν την προσοχή τους στον Έντιν Τζέκο. Η εξέλιξη αυτή βρίσκει τον Ουρουγουανό φορ μπροστά σε ένα νέο «τρίλημμα» κι όλα αυτά περίπου δύο εβδομάδες πριν από τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου.

Σύμφωνα με την «AS», οι επικρατέστεροι προορισμοί του ενόψει της τρέχουσας σεζόν είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η... Μπαρτσελόνα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να έχει προσκαλέσει τον 33χρονο σταρ να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα για χάρη των Ροχιμπλάνκος, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν επίσης τον έχει ψηλά στη λίστα της και η προοπτική επανένωσης με τον Νεϊμάρ δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Την ίδια ώρα, όμως, δεν αποκλείεται η παραμονή στους Μπλαουγκράνα, παρά το γεγονός πως δεν είναι χαρούμενος μετά το «άδειασμα» του Ρόναλντ Κούμαν, που δήλωσε ευθέως πως δεν τον υπολογίζει. Κι αυτό διότι αν τελικά δεν φτάσει η κατάλληλη πρόταση στα χέρια του, ο Σουάρες θα ζητήσει να λάβει κανονικά τον μισθό για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του σε αποζημίωση προκειμένου να αποχωρήσει, κάτι που η πλευρά των Καταλανών δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει.

Μέχρι, λοιπόν, να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις, μπορείτε να ψηφίσετε ποια θα ήταν η καταλληλότερη κατά την άποψή σας επιλογή για τον σπουδαίο Ουρουγουανό;

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα