Γιουβέντους: Ο Πίρλο ρώτησε τη διοίκηση για την απόκτηση του Κουτίνιο

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Ο Πίρλο ρώτησε τη διοίκηση για την απόκτηση του Κουτίνιο

bet365

Ο Αντρέα Πίρλο και οι συνεργάτες του, χωρίς να θέλουν να χάσουν χρόνο, έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Ο Αντρέα Πίρλο, μπορεί να ανέλαβε πρόσφατα προπονητής της Γιουβέντους, ωστόσο έχει ζητήσει από την διοίκηση, ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα τη νέα χρονιά να διεκδικήσει περισσότερους τίτλους.

Ο 41χρονος legend του ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού ζήτησε τα δύο μεγάλα ταλέντα, Αντρεά Τονάλι και Νικολό Ζανιόλο, φέρεται πως ρώτησε την διοίκηση για το αν μπορεί να αποκτήσει τον Κουτίνιο, καθώς τον θεωρεί σπουδαία περίπτωση για τους «μπιανκονέρι».

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «tuttosport», η οποία τονίζει ότι οι ιθύνοντες της Γιούβε, θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες για την ένταξη του Βραζιλιάνου, στο ρόστερ, ο οποίος κοστολογείται αυτή τη στιγμή 100 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως ο Φελίπε Κουτίνιο, το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζεται «κλεισμένος» από την Αρσεναλ και μένει να δούμε αν η «Γηραιά Κυρία» μπει σφήνα στην υπόθεση για την απόκτηση του.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα