ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γιουβέντους - Πίρλο: Το πρώτο μήνυμα του νέου τεχνικού

Γιουβέντους - Πίρλο: Το πρώτο μήνυμα του νέου τεχνικού

Γιουβέντους - Πίρλο: Το πρώτο μήνυμα του νέου τεχνικού

Ο Αντρέα Πίρλο έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση, με τον νέο τεχνικό της Γιουβέντους να δηλώνει πως έχει στα χέρια του μια φανταστική ευκαιρία. 

O Αντρέα Πίρλο  που αποσύρθηκε το 2017 από την ενεργό δράση, στις 30 Ιουλίου συμφώνησε να κάνει το πρώτο βήμα του με τη Β' ομάδα της Γηραιάς Κυρίας, μα οι εξελίξεις οδήγησαν στην άμεση και απότομη αναβάθμισή του. «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που έχω την εκτίμηση του συλλόγου και την εμπιστοσύνη του. Είμαι έτοιμος γι αυτή τη φανταστική ευκαιρία που μου έδωσε η Γιουβέντους. Είναι μια φανταστική ευκαιρία» τόνισε ο 41χρονος legend του ιταλικού ποδοσφαίρου στο πρώτο του μήνυμα ως τεχνικός της Γιούβε. 

«Είναι μια έκπληξη και για μένα επίσης. Ήμουν ήδη ευχαριστημένος που είχε αναλάβει την U-23 ομάδα και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για τον ίδιο, αλλά τώρα προχώρησε γρήγορα, και το μόνο που του εύχομαι είναι καλή επιτυχία. Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση, αφού ο Ζιζού είχε ήδη δουλέψει με την μικρή ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και τότε ήταν ο βοηθός προπονητή του Κάρλο Αντσελότι. Ο Πίρλο έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει πολύ καλύτερα από το Ζιντάν», δήλωσε στο SkySports Italia ο Ντελ Πιέρο.