ΑΠΟΕΛ: Το πάθημα έγινε μάθημα

ΑΠΟΕΛ: Το πάθημα έγινε μάθημα

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο δρόμος προς τη διατήρηση της κορυφής δεν είναι εύκολος και αυτό φαίνεται στις πρόσφατες αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, βρίσκεται σε κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Έχασε το «μαξιλάρι» ασφαλείας και οι διώκτες του πλησίασαν σε απόσταση βολής.

Η απόδοση στα προηγούμενα παιχνίδια των ποδοσφαιριστών του Σα Πίντο, δεν συμβάδιζε με τη φιλοδοξία τους. Ωστόσο, ο αγώνας με την ΑΕΚ προσφέρει μοναδική ευκαιρία να επανορθώσουν, δίνοντας πειστικές απαντήσεις, μία μόλις αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του μίνι Α΄γύρου στα πλέι οφ.

Το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των οπαδών του, αποτελεί επιπλέον εμπόδιο. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είναι γνωστοί για τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που φέρνουν στις αναμετρήσεις. Η απουσία τους θα αφαιρέσει σημαντικό κομμάτι της συνήθους ατμόσφαιρας και υποστήριξης που απαιτείται για τέτοιο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν τη σημασία της επικράτησης και δηλώνουν αποφασισμένοι. Μια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση που… έχασαν μετά από τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Για να πετύχουν αυτό το στόχο, οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο, καλούνται να επιστρέψουν στις βασικές τους αρχές και να βγάλουν τον αληθινό τους ποδοσφαιρικό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο. Απαιτείται συγκέντρωση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο παιχνίδι από κάθε παίκτη. Μόνον έτσι μπορούν να επιτύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Η αποστολή είναι σαφής:

Να παλέψουν για τη νίκη, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Μια νίκη ενάντια στην ΑΕΚ θα ανοίξει τους ορίζοντες προοπτικής.

Ο Κοσταντίνοφ επέστρεψε από την εθνική Βουλγαρίας. Οι Μπέλετς, Ντβάλι και Κβιλιτάια επιστρέφουν σήμερα και αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Σα Πίντο, όπως οι Σατσιάς, Βρόντης, Κίττος που είχαν υποχρεώσεις στην εθνική Ελπίδων.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα