ΑΠΟΕΛ: Σε βαθιές σκέψεις ο κόουτς

ΑΠΟΕΛ: Σε βαθιές σκέψεις ο κόουτς

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Μετά από συνεχόμενα και άκρως απαιτητικά παιχνίδια, η διακοπή των υποχρεώσεων ένεκα εθνικών ομάδων, δίνει τούτες τις μέρες την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ για ανάσες, ανασύνταξη και αυτοκριτική.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που τα έχουν… φτύσει από την κούραση, κάτι που φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Ενώ μπαίνουν με ορμή και βγάζουν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, όσο περνά ο χρόνος, η ένταση στις κινήσεις τους μειώνεται. Ιδιαίτερα των παικτών που παίζουν στη μεσοεπιθετική γραμμή και αποτελούν ισχυρά πιόνια στη γαλαζοκίτρινη σκακιέρα.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, την ίδια ώρα, καλείται να αξιολογήσει την κατάσταση των υπολοίπων παικτών και να τους ενεργοποιήσει. Όπως έπραξε με τους Βραζιλιάνους Σιπριάνο και Μαιόλι στον αγώνα με την Ομόνοια, οι οποίοι στην πρώτη εμφάνισή τους στον ΑΠΟΕΛ, άφησαν θετικές εντυπώσεις. Εννοείται πως και ο Δώνης, θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο στην τελική ευθεία.

Επιβάλλεται ο ΑΠΟΕΛ, να διαφοροποιήσει και τον τρόπο που αγωνίζεται ώστε να πάψει να αποτελεί «εύκολο στόχο» των διαβασμένων και ποιοτικών αντιπάλων που έχει να αντιμετωπίσει σερί πλέι οφ. Στη γενικότερη εξίσωση, ασφαλώς, ο Σα Πίντο θα προσμετρήσει ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και την κατάσταση των διεθνών παικτών. Το τελευταίο που θα ήθελε, ήταν να επιστρέψει κάποιος με πρόβλημα τραυματισμού.

Στο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ στην «ΑΕΚ Αρένα», θα είναι διαθέσιμος ο Πέτροβιτς που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών. Ο Κβιλιτάια, επίσης, θα είναι στις επιλογές. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα της Γεωργίας με το Λουξεμβούργο.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα