ΑΠΟΕΛ: Υψηλό το διακύβευμα στον αγώνα με την ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Υψηλό το διακύβευμα στον αγώνα με την ΑΕΚ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ 25/2
Στον κυριακάτικο αγώνα που διεξάγεται στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ, η ομάδα του Σα Πίντο καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αναμετρήσεις ώστε να παραμείνει στην κορυφή

Διακυβεύονται πάρα πολλά για τον ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Στον κυριακάτικο αγώνα που διεξάγεται στην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ, η ομάδα του Σα Πίντο καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αναμετρήσεις ώστε να παραμείνει στην κορυφή, αυξάνοντας αυτομάτως τη διαφορά από την επικείμενη αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς.
Η ήττα απαγορεύεται ρητά. Γιατί θα γκρεμιστεί από την πρώτη θέση, την ίδια ώρα που ελλοχεύει ο κίνδυνος να οπισθοχωρήσει στην τρίτη θέση σε περίπτωση ο Άρης, επιβληθεί εντός έδρας της Ανόρθωσης (Ομόνοια-Πάφος το άλλο παιχνίδι στον α΄όμιλο).
Πέραν από τα σημαντικότατα βαθμολογικό κίνητρα για τον ΑΠΟΕΛ, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον τομέα ψυχολογία, ο οποίος είναι άκρως απαραίτητος στο ποδόσφαιρο. Η νίκη, θα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, βάζοντας «φτερά» στα πόδια των παικτών του Σα Πίντο ενόψει της συνέχειας.
Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η κυριακάτικο έξοδος στη Λάρνακα είναι η προτελευταία στη φετινή σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ. Στον μίνι-β΄γύρο, θα βγει μόλις μία φορά εκτός ΓΣΠ και πιο συγκεκριμένα, στο ματς με την Πάφο που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα