ΑΕΛ Λεμεσού: Στο «Αμμόχωστος» για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες

ΑΕΛ Λεμεσού: Στο «Αμμόχωστος» για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες

αελ
Εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα για την ΑΕΛ Λεμεσού. Η ώρα 19:30 θα φιλοξενηθεί από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η Λεμεσιανή ομάδα μετά την πρόσφατη νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του Απόλλωνα, με καλή ψυχολογία ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα έχοντας ως στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες.

Μάλιστα δε, εάν καταφέρει και περάσει με επιτυχία σήμερα από το «Αμμόχωστος» θα αφήσει μόνη τη Νέα Σαλαμίνα στους 37 βαθμούς και η ΑΕΛ θα ανέβει με νίκη στους 40 και θα είναι χωρίς… συγκάτοικο εκεί.

Ο προπονητής, Αλέξης Γαρπόζης, θα προβεί, λογικά, σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και δη το πρόσφατο, αυτό της περασμένης Παρασκευής απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα.

Μεντόγεβιτς και Ντέγοεστ αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Ντε Λούκας δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και σήμερα, μιας και από τη στιγμή που η απόφαση της περασμένης Τετάρτης του Αθλητικού Δικαστή ήταν εφέσιμη για 8 μέρες, τότε έχει δικαίωμα ο παίκτης ν’ αγωνιστεί.

Ίσως, δούμε και νεαρό Κύπριο παίκτη της ΑΕΛ στο βασικό σχήμα απόψε, από τη στιγμή που στα προηγούμενα παιχνίδια έβαζε κάποιους ο Κύπριος τεχνικός ως αλλαγή.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα