ΑΕ Λεμεσού: Αποκλεισμός δέκα αγωνιστικών στον Ντε Λούκας, μετά τη βίαιη επίθεση στον Πέρετζ
Οι Ντε Λούκας και Πέρεζ ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του ματς ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα (21/2) για το Κύπελλο, με τους δύο παίκτες να διαπληκτίζονται έντονα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο πρώτος αντιμετωπίζει αποκλεισμό δέκα αγωνιστικών και πρόστιμο, ενώ και ο ποδοσφαιριστής του Ματσίν θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό ως τιμωρία για τις πολύ κακές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο συγκεκριμένο ματς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ:
*Καταγγελία του Διαιτητή ZUFFERLI LUCA κατά του DE LUCAS PEREZ LUIYI RAMON Ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Λεμεσού που αποβλήθηκε γιατί μετά το τέλος του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου κλώτσησε και γρονθοκόπησε με δύναμη και βιαιότητα αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Επίσης μετά το τέλος του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούσας ομάδας ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (κατά την διάρκεια της σύρραξης μεταξύ των ποδοσφαιριστών και παραγόντων των διαγωνιζομένων ομάδων κτύπησε στο πρόσωπο και τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή) κατά παράβαση των άρθρων 9(στ) και 9(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ Β’ Κατηγορίας Β’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού/21.02.2024.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δέκα αγώνες και πρόστιμο. Η ποινή αποκλεισμού συντρέχει συντρέχει μαζί με την ποινή των 2 αγώνων στα πλαίσια της αποβολής του ποδοσφαιριστή με κόκκινη κάρτα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
