Σπαλέτι: «Η Ιταλία δεν έκλεψε τίποτα, άξιζε να προκριθεί στο Euro»

Βασίλης Μπαλατσός
spaletti

bet365

Ο προπονητής της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του προκρίθηκε δίκαια στην τελική φάση του Euro 2024 και δεν «έκλεψε» την Ουκρανία.

Η Ιταλία χάρη στο βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας κόντρα στην Ουκρανία στο Λεβερκούζεν προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2024 και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε το 2021 στο Λονδίνο. Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τη Γερμανία μέσω των play-offs του Nations League και «φωνάζουν» για... κλοπή από τη Σκουάντρα Ατζούρα.

Στις καθυστερήσεις, ο Μούντρικ έπεσε στην περιοχή σε μονομαχία με τον Μπράιαν Κριστάντε, αλλά ο Ισπανός διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο δεν ασχολήθηκε και δεν είδε πέναλτι, ενώ δεν τον κάλεσε και ο VAR για να εξετάσει τη φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Ουκρανοί.

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ξεκαθάρισε πως η Ιταλία δεν έκλεψε κανέναν και προκρίθηκε δίκαια στο Euro. «Δεν κλέψαμε τίποτα, αξίζαμε να πάμε στο Euro. Είναι ατυχές που θέλουν να περάσουν μία αμφίβολη φάση ως κάτι ξεκάθαρο, γιατί δεν ήταν έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα