Η εξήγηση του υπεύθυνου της Grassform για τον αγωνιστικό χώρο στην ΟΠΑΠ Arena

ΟΠΑΠ Arena

bet365

O Αντώνης Γκριμότσης με ανάρτησή του στο Facebook, εξήγησε γιατί ο χλοοτάπητας στη Ν.Φιλαδέλφεια είχε αυτή την εικόνα, με αποτέλεσμα τα παράπονα των Ολλανδών.

Το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία, θα μπορούσε να εξελιχθεί ως μία διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, όμως είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Και δεν μιλάμε για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και την ήττα που γνώρισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Μία εικόνα που ήταν επιεικώς απαράδεκτη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παράπονα από την πλευρά των φιλοξενούμενων που εκφράστηκαν με δημοσιες τοποθετήσεις, τόσο από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο και από τον Βουτ Βέγκχορστ.

Η εξήγηση

Ο υπεύθυνος της εταιρίας, «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης, ο οποίος έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στην Stoiximan Super League, εξήγησε μέσω Facebook τι πραγματικά συμβαίνει.

Στην ανάρτησή του, έγραψε: «Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ βρίσκεται σε διαδικασία επανασπορας για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας. Προκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και ευπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών. Η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα