Λάμπαρντ σε Βέρνερ: «Μην το βάζεις κάτω» (vid)

Λάμπαρντ σε Βέρνερ: «Μην το βάζεις κάτω» (vid)

Κώστας Τόπας
Λάμπαρντ σε Βέρνερ: «Μην το βάζεις κάτω» (vid)

bet365

Να εμψυχώσει τον Τίμο Βέρνερ προσπάθησε ο τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το γεγονός ότι ο Γερμανός στράικερ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα γι' ακόμη ένα ματς.

Η Τσέλσι επικράτησε με σχετική ευκολία (3-1) της Λούτον για το FA Cup, με τον Τάμι Έϊμπραχαμ να σημειώνει και τα τρία τέρματα για την ομάδα του. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο Τίμο Βέρνερ ευστοχούσε από την άσπρη βούλα.

Παρ' όλα αυτά ο 24χρονος επιθετικός έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ από τα εννέα μέτρα κι έτσι το κακό «φεγγάρι» που διανύει συνεχίστηκε. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το τι είπε στον Βέρνερ κι εκείνος απάντησε πως:

«Του είπα να μην το βάλει κάτω. Είναι προφανές ότι δεν τα πάει καλά με το σκοράρισμα. Είναι περίοδοι στην καριέρα σου που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Τα έδωσε όλα στο παιχνίδι και προς το τέλος φάνηκε αποκαρδιωμένος. Του είπα να συνεχίσει να προσπαθεί στα τελευταία αυτά λεπτά καθώς ήταν πολύ καλός στο να δημιουργεί προβλήματα με τα τρεξίματα του».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα