Απάντησε στον Κλοπ ο Σόλσκιερ: «Δεν μετράω πόσα πέναλτι έχουν...»

Απάντησε στον Κλοπ ο Σόλσκιερ: «Δεν μετράω πόσα πέναλτι έχουν...»

Απάντησε στον Κλοπ ο Σόλσκιερ: «Δεν μετράω πόσα πέναλτι έχουν...»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ρωτήθηκε για το σχόλιο του Γιούργκεν Κλοπ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πέναλτι, με τον ίδιο να απαντά πως δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα το γεγονός.

Ο Κλοπ μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον σύγκρινε τα πέναλτι που έχει πάρει σαν προπονητής της Λίβερπουλ με εκείνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 2 χρόνια.

 «Στα 5,5 χρόνια που είμαι στην Λίβερπουλ έχω κερδίσει λιγότερα πέναλτι (30) απ' ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δύο χρόνια του Σόλσκιερ (32)», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Οι Σόλσκιερ απάντησε στο σχόλιο του Κλοπ λέγοντας: «Είναι μάλλον ένα γεγονός. Δεν μετράω πόσα πέναλτι έχουν κερδίσει. Αν θέλουν να ξοδεύουν χρόνο ανησυχώντας αν θα τους γίνει φάουλ μέσα στην περιοχή, εγώ δεν ξοδεύω χρόνο σε αυτό. Δεν μπορώ να πω γιατί λένε τέτοια πράγματα.

Πέρυσι στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε μιλήσει για το θέμα και δεν είχαμε πάρει ένα πέναλτι που έκρινε πολλά, οπότε μάλλον είναι ένας τρόπος τους να επηρεάζουν τους διαιτητές. Δεν ξέω. Όταν γίνονται φάουλ στους παίκτες μας μέσα στην περιοχή, είναι πέναλτι». 

Διαβάστε επίσης: