Κλοπ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πήρε παραπάνω πέναλτι σε 2 χρόνια απ' ότι η Λίβερπουλ σε 5μιση!»

Gazzetta team
Κλοπ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πήρε παραπάνω πέναλτι σε 2 χρόνια απ' ότι η Λίβερπουλ σε 5μιση!»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε μετά την ήττα της Λίβερπουλ με τη Σάουθαμπτον και έκανε σύγκριση στα πέναλτι της ομάδας του σε σχέση με αυτά που παίρνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σαουθάμπτον επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ, με τον Ραλφ Χάσενχουτλ να ξεσπά σε κλάματα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Κλοπ μίλησε μετά τον αγώνα και σύγκρινε τα πέναλτι που έχει πάρει σαν προπονητής της Λίβερπουλ με εκείνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 2 χρόνια.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παραπάνω πέναλτι σε 2 χρόνια απ' ότι η Λίβερπουλ σε 5μιση χρόνια από τότε που είμαι εδώ. Αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες για απόψε», ανέφερε και συνέχισε: «Το πιο απογοητευτικό είναι το πως ξεκινάμε έναν αγώνα. Δεν είναι μόνο το γκολ, αλλά η γενικότερη απόδοση μας. Συγχαρητήρια στην Σαουθάμπτον για την νίκη, την άξιζαν. Στην αρχή όπως παίξαμε, χάναμε μπάλες. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην αρχή. Οι αποφάσεις μας δεν ήταν καλές, δεν έχουμε το... μομέντουμ και αυτό φαίνεται μέσα στον αγώνα. Έπρεπε να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Μανέ επίσης θα έπρεπε να έχει κερδίσει ένα πέναλτι, ενώ υπήρχε και ένα χέρι. Αλλά δεν είναι δικαιολογία για την εμφάνιση μας, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Τώρα πρέπει να δείξουμε αντίδραση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα