Φέρντιναντ: «Η Γιουνάιτεντ χρειαζόταν την μεταγραφή του Καβάνι» (vid)

Φέρντιναντ: «Η Γιουνάιτεντ χρειαζόταν την μεταγραφή του Καβάνι» (vid)

Κώστας Τόπας
Φέρντιναντ: «Η Γιουνάιτεντ χρειαζόταν την μεταγραφή του Καβάνι» (vid)

bet365

Ικανοποιημένος για την μεταγραφή του Έντισον Καβάνι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρίο Φέρντιναντ, τονίζοντας πως η ομάδα χρειαζόταν μία τέτοια σημαντική προσθήκη στην επίθεση παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη οι Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκρινγουντ.

Από πολλούς σχολιάστηκε η μεταγραφή του Εντισον Καβάνι από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς προτεραιότητα της Γιουνάιτεντ, ήταν η ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή. Παρ' όλα αυτά ο Ρίο Φέρντιναντ, τόνισε πως η μεταγραφή του «Matador» ήταν απαραίτητη καθώς θα προσφέρει πολλά στην επίθεση.

«Είχα τονίσει πως ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που πρέπει να αποκτηθεί επειδή έχουμε τρεις εξαιρετικά ταλαντούχους νεαρούς επιθετικούς που χρειάζονται βοήθεια. Θα χρειαστούν καθοδήγηση.

Ο Μαρσιάλ για παράδειγμα, θα είναι τιμωρημένος τώρα μετά την αποβολή του κόντρα στην Τότεναμ, και χρειαζόμαστε κάποιον να βγει μπροστά. Ο τρόπος που παίζει, ο τρόπος που προπονείται, η εμπειρία του, θα μπορέσει να μάθει πολλά ειδικά στον Μέισον Γκρίνγουντ. Έχει σκοράρει τόσο πολλά γκολ και έχει κατακτήσει πάρα πολλά τρόπαια. Το να τον βλέπει ο Γκρίνγουντ σε καθημερινή βάση, είναι κάτι που θα τον ωφελήσει.

Εάν έχει έρθει για να κάτσει για μεγάλο διάστημα; Όχι. Όμως και εγώ ήμουν μέλος μίας ομάδας που φέραμε σε αυτήν τον Χένρικ Λάρσον. Αν ρωτήσετε κάποιον επιθετικό εκείνης της ομάδας, για παράδειγμα τον Γουέιν Ρούνι, αν ανέβασε το επίπεδο της ομάδας ο Λάρσον, θα σας απαντήσει ναι.

Εάν και ο Καβάνι έχει τέτοιο αντίκτυπο στην ομάδα, τότε αξίζει τον κόπο που ήρθε. Είναι κορυφαίος παίκτης, έμπειρος, σκόρερ, θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα