Χάμες Ροντρίγκες - Έβερτον: «Μηχανή» γκολ, made in Colombia (vids)

Χάμες Ροντρίγκες - Έβερτον: «Μηχανή» γκολ, made in Colombia (vids)

Χάμες Ροντρίγκες - Έβερτον: «Μηχανή» γκολ, made in Colombia (vids)

bet365

Δημιουργεί, σκοράρει, «μαγεύει» με κάθε τρόπο. Ο Χάμες Ροντρίγκες κρατά πατημένο το πόδι του στο «γκάζι» στη νέα σεζόν και με συμμετοχή σε 5 γκολ στα πρώτα 4 παιχνίδια, οδηγεί την Έβερτον στην κορυφαία εκκίνησή της εδώ και... αιώνες.

Αν στην πρώτη του εμφάνιση με τα Μπλε κάποιοι δύσπιστοι κράτησαν μικρό καλάθι, πλέον δεν μπορούν να σταματήσουν να «τρίβουν τα μάτια τους» στη θέα του Χάμες Ροντρίγκες ως παίκτης της Έβερτον. Μέσα σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ο Κολομβιανός αρτίστας έχει μάθει τους συμπαίκτες του να λικνίζονται στους ρυθμούς του reggaeton και με τη διαρκή συμμετοχή του σε γκολ οδηγεί τους Τόφιζ στην καλύτερη εκκίνηση στην Premier League εδώ και 51 χρόνια και συνολικά από το αρχαιότατο, 1894!

Μετά και τη νίκη επί της Μπράιτον, στην οποία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 2 γκολ και 1 υπέροχη ασίστ στο γκολ του Μίνα (το πρώτο στην PL με δημιουργό και σκόρερ από την Κολομβία), ο Χάμες έχει ήδη συμμετάσχει σε 5 γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς της ομάδας του (3 γκολ, 2 ασίστ). Τελευταίος και μοναδικός Κολομβιανός στο παρελθόν που σκόραρε 3 γκολ στα πρώτα του τέσσερα ματς στην PL ήταν ο Χάμιλτον Ρικάρ της Μίντλεσμπρο το 1998.

Αν προσθέσει κανείς και την ασίστ του στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, έχει την απόλυτη ισορροπία και στις δύο κατηγορίες. Κι όλα αυτά, ενώ πέρυσι σε ολόκληρη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε όλο κι όλο 1 τέρμα με 2 ασίστ σε 14 συμμετοχές.

Δείτε όλα τα γκολ και τις ασίστ του Χάμες μέχρι στιγμής στη σεζόν:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα