Εβερτον – Μπράιτον 4-2: Ρεκόρ 51 ετών και τρελά όνειρα σε ρυθμό… reggaeton (vid)

Gazzetta team
Εβερτον – Μπράιτον 4-2: Ρεκόρ 51 ετών και τρελά όνειρα σε ρυθμό… reggaeton (vid)

bet365

Στον αγαπημένο χορό της Κολομβίας λικνίζονται πλέον στην Εβερτον. Ο υπέροχος Χάμες (2 γκολ, 1 ασίστ) οδήγησε τα Ζαχαρωτά στο 4-2 επί της Μπράιτον και στο 4x4 για πρώτη φορά από το 1969.

Ποιότητα, ταλέντο, φαντασία, μπόλικες δόσεις μαγείας και πάνω απ’ όλα ο διάσημος κολομβιανός ρυθμός. Ο Χάμες Ροδρίγκες σκοράρει, μοιράζει ασίστ και μαθαίνει στην Εβερτον να λικνίζεται στον ρυθμό του reggaeton. Ο Κολομβιανός επιτελικός βρήκε δίχτυα δύο φορές, κέρασε ένα γκολ και οδήγησε τα Ζαχαρωτά στο 4-2 επί της Μπράιτον. Σε αυτό το 4x4 που τα διατηρεί στην κορυφή στο κορυφαίο ξεκίνημά τους από το 1969.

Με κοντινή κεφαλιά ο Κάλβερτ-Λιούιν (16’) έγινε ο πρώτος παίκτης του club που σκοράρει στα τέσσερα πρώτα ματς μία σεζόν στην Premier League. Προσωρινά ισοφάρισε ο συνήθης ύποπτος Μοπέ (41’), αλλά εκεί ανέλαβε ο Χάμες. Με δική του ασίστ έκανε το 2-1 με κεφαλιά ο Μίνα, για να ακολουθήσουν δύο κοντινά δικά του πλασέ (52’, 70’). Στις καθυστερήσεις με ωραίο βολέ ο Μπισούμα μείωσε για τους Γλάρους.

Κάπως έτσι η Εβερτον έδειξε ότι δεν αστειεύεται φέτος και αυτό ενώ στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες φορές στην ιστορία της που ξεκίνησε με 4x4, κατέκτησε και τον τίτλο στο φινάλε. Τα σπουδαία θα φανούν την επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται τη Λίβερπουλ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα