Κάραγκερ: «Ελπίζω ο Τιάγκο να πάει στην Λίβερπουλ»

Κώστας Τόπας
Κάραγκερ: «Ελπίζω ο Τιάγκο να πάει στην Λίβερπουλ»

bet365

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Τζέιμι Κάραγκερ, σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Τιάγκο στη Λίβερπουλ από την Μπάγερν.

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η -πιθανή- μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα... αποχωρήσει από την Μπάγερν.

Ωστόσο, η Bild και ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος, Κρίστιαν Φαλκ, έγραψαν: «Δεν είναι αλήθεια, έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν και τους ανθρώπους της ομάδας...».

Πάντως, ο Τζέιμι Κάραγκερ ελπίζει ο Ισπανός άσος, από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

«Ελπίζω η Λίβερπουλ να αποκτήσει τον Τιάγκο. Νομίζω πως πλέον μπορείς να εμπιστευτείς την Λίβερπουλ στις μεταγραφές. Είναι πλέον ειδική στην αγορά και στο να παίρνει παίκτες σε καλή τιμή και να εισπράττει μεγάλα ποσά για τους παίκτες της.

Ίσως παίζεται ένα παιχνίδι με τον Τιάγκο αυτή τη στιγμή. Δείχνει να είναι κάποιος που θέλουν και παίζουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα ήταν μια καλή μεταγραφή.

Έχει βγει από την σχολή της Μπαρτσελόνα. Οι μέσοι της Λίβερπουλ κάνουν υπέροχη δουλειά, αλλά είναι όλοι παρόμοιοι. Ο Τιάγκο μπορεί να ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι και να προσθέσει το κάτι παραπάνω στο κέντρο σε θέμα τεχνικής. Νομίζω πως η μεταγραφή θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε στόπερ των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα