Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ράσφορντ: «Περήφανος που εισακουστήκαμε» (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ράσφορντ: «Περήφανος που εισακουστήκαμε» (pic)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ράσφορντ: «Περήφανος που εισακουστήκαμε» (pic)

bet365

Ο Μάρκους Ράσφορντ ευχαρίστησε τους Βρετανούς βουλευτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για βοήθεια στα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Δεν σταματάει να βάζει «γκολ» τις τελευταίες ώρες ο Μάρκους Ράσφορντ εκεί που έχει πραγματικά σημασία: Στις καρδιές των παιδιών και των οικογενειών τους που έχουν οικονομικές δυσκολίες.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την επιμονή του, έπεισε τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και τους Βρετανούς βουλευτές για να συνεχιστεί η παροχή δωρεάν γευμάτων στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν πρόβλημα σύτησης, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων των οικογενειών τους.

«Αυτό δεν είχε ποτέ να κάνει με εμένα ή με εσένα, αυτό δεν είχε ποτέ σχέση με πολιτική, ήταν μια κραυγή βοήθειας από ευάλωτους γονείς απ' όλη την χώρα και απλά πρόσφερα μια πλατφόρμα για να ακουστούν οι φωνές τους» έγραψε αρχικά ο Ράσφορντ, ο οποίος συγκλόνισε την χώρα με την επιστολή του προς τους πολιτικούς.

«Στέκομαι περήφανος σήμερα γνωρίζοντας ότι εισακουστήκαμε και κάναμε αυτό που είναι σωστό. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος αλλά είμαι ευγνώμον σε όλους που δώσαμε σε αυτές τις οικογένειες ένα λιγότερο πράγμα για να ανησυχούν απόψε. Το καλό των παιδιών μας πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι μια προτεραιότητα» συμπλήρωσε ο Ράσφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα