Ψηφίσατε: Η «αγγλική» Λίβερπουλ έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «αγγλική» Λίβερπουλ έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Ψηφίσατε: Η «αγγλική» Λίβερπουλ έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

bet365

H Λίβερπουλ χωρίστηκε σε all-time 11αδες με κριτήριο την εθνικότητα και το κοινό του gazzetta.gr ανέδειξε εκείνη της Αγγλίας ως την κορυφαία μεταξύ των επιλογών.

Το παρελθόν «ενώθηκε» αρμονικά με το παρόν και το «μείγμα» νίκησε Ευρωπαίους, Λατίνους, Αφρικανούς, όλους! Η «αγγλική» έκδοση της Λίβερπουλ απ' όλες τις εποχές αναδείχθηκε στην ψηφοφορία ως η καλύτερη μεταξύ των επιλογών!

Το gazzetta.gr έβαλε τη φαντασία να δουλέψει, συγκέντρωσε τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και έφτιαξε 11αδες με αυτό το κριτήριο.

Στους «reds» η ψήφος του κοινού πήγε στην Αγγλία, που συνδύασε παρελθόν και παρόν με τρόπο τέτοιο που «δεν είχε» αντίπαλο!

Όουεν, Κάραγκερ και Τζέραρντ από τα '00s «συνάντησαν» τον Αλεξάντερ Άρνολντ στο «σήμερα», αλλά και τους Κίγκαν, Μπαρνς και Κένεντι από τις άλλες θρυλικές εποχές των «κόκκινων» του Μέρσεϊσάιντ, συγκροτώντας μια ομάδα βγαλμένη από τα «όνειρα» καθενός στο Kop, το original στο Άνφιλντ ή έστω την... ελληνική, απολύτως αφοσιωμένη έκδοσή του!

Λίβερπουλ απ' όλον τον κόσμο και όλες τις εποχές! Η Αγγλία με Τζέραρντ, Όουεν και Κίγκαν Η Μεγάλη Βρετανία με Νταλγκλίς και Ρόμπερτσον Η Ευρώπη με Τόρες και Φαν Ντάικ! Η Λατινική Αμερική με Άλισον και Σουάρες Η Αφρική του Σαλάχ και του Γκρόμπελαρ! Ποια είναι η αγαπημένη σας all-time 11αδα που θα μπορούσε να «παρελαύνει» στο Άνφιλντ; #liverpool #liverpoolfc #liverpoolfans #anfield #alltimestars #reds #merseyside #youllneverwalkalone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

Δεύτερη, με μικρή διαφορά αναδείχθηκε η «Best of Europe» με Τόρες, Τσάμπι Αλόνσο, Φαν Ντάικ και Ρίισε, ενώ ακριβώς πιο πίσω η 11αδα της Λατινικής Αμερικής, που είχε Φιρμίνο-Σουάρες στην επίθεση, Άλισον στο τέρμα, Μασεράνο στα χαφ, όμως δεν πέτυχε ίδιο «σκορ» σε ομοιογένεια και ποιότητα. Τέταρτη ήταν η Μεγάλη Βρετανία με «legends» από το παρελθόν και τελευταία η Αφρική του Σαλάχ και του Μανέ, αλλά και του Ριγκομπέρτ Σονγκ!

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο σκοπός της συγκρότησης των 11αδων δεν ήταν η ανάδειξη των κορυφαίων, αφού πολλές φορές τα κριτήρια διαφέρουν, ούτε να φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί σε αγώνα. Απλά ένα «μάζεμα» των αστεριών της ιστορίας κάθε ομάδα, σε ένα ξεχωριστό «what if» που ταιριάζει μόνο στο playstation ή στο FM!

Σειρά έχουν τις επόμενες ημέρες και άλλες μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου!

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα