11άδες ανά χώρα: Η Λίβερπουλ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Λίβερπουλ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Λίβερπουλ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

bet365

Το gazzetta.gr ξεψαχνίζει τα ρόστερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και παρατάσσει τους παίκτες ανά εθνικότητα, δημιουργώντας ξεχωριστές all time 11αδες από συγκεκριμένες χώρες!

Κολωνία - Λειψία με Live Streaming* και σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ζωή χωρίς αγώνες συνεχίζεται, όπως και τα «πειράματα» μεταξύ παρελθόντος και παρόντος! Το gazzetta.gr επιχείρησε να… πειραματιστεί με τους παίκτες που κατά καιρούς έχουν αγωνιστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, να τους καταγράψει και να «παρουσιάσει» στο Instagram ένα… what if: πως θα ήταν οι ομάδες αν συνυπήρχαν ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ανά εθνικότητα.

Μετά τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σειρά έχει η Λίβερπουλ: Αλεξάντερ-Άρνολντ και Κίγκαν και Τσάρλτον (Αγγλία), Νταλγκλίς και Ρόμπερτσον (Μ. Βρετανία), Τόρες και Φαν Ντάικ (Best of Europe) στις ίδιες ομάδες!

Λίβερπουλ απ' όλον τον κόσμο και όλες τις εποχές! Η Αγγλία με Τζέραρντ, Όουεν και Κίγκαν Η Μεγάλη Βρετανία με Νταλγκλίς και Ρόμπερτσον Η Ευρώπη με Τόρες και Φαν Ντάικ! Η Λατινική Αμερική με Άλισον και Σουάρες Η Αφρική του Σαλάχ και του Γκρόμπελαρ! Ποια είναι η αγαπημένη σας all-time 11αδα που θα μπορούσε να «παρελαύνει» στο Άνφιλντ; #liverpool #liverpoolfc #liverpoolfans #anfield #alltimestars #reds #merseyside #youllneverwalkalone

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

Η ιδέα είναι απλή: μια 11αδα από τις χώρες που συμπληρώνουν 11αδες, συν ένα «μείγμα» απ' αυτές που δεν τα καταφέρνουν. Στην περίπτωση της Λίβερπουλ καμία άλλη χώρα δεν κατάφερνε να δημιουργήσει 11αδα με αμιγή εθνικά κριτήρια, πλην της Αγγλίας, αφού οι Ισπανοί δεν περίσσευαν, ενώ οι Ολλανδοί δεν είχαν τερματοφύλακα να «παίξει»!

Όπως και στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ και στη Γιουνάιτεντ, ξεπεράσαμε κριτήρια όπως: «ποιοι είναι οι καλύτεροι», αφού αυτά είναι υποκειμενικά, καθώς και δυσκολίες όπως μην υπάρχει ευκρινές φωτογραφικό υλικό, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποιοτικά (πχ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από τα ‘50s, τα ‘60s κλπ).

Στο poll μπορείτε να ψηφίσετε, όπως έγινε και στις άλλες ομάδες του αφιερώματος!

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα