Πακετά: Κατηγορείται για στοιχηματισμό και κινδυνεύει μέχρι και με 10 χρόνια αποκλεισμό!

Πακετά: Κατηγορείται για στοιχηματισμό και κινδυνεύει μέχρι και με 10 χρόνια αποκλεισμό!

Newsroom
paqueta_west_ham_1

bet365

Ο Λούκας Πακετά κατηγορείται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι... έστησε τέσσερις δικές του κίτρινες κάρτες σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τις αγορές στοιχημάτων και η τιμωρία του μπορεί να είναι «εξοντωτική».

Μετά τον Σάντρο Τονάλι ακόμα ένας σταρ της Premier League τίθεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παραβάσεις της FA που αφορούν στοιχηματισμό. Ο λόγος για τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Γουέστ Χαμ, Λούκας Πακετά, ο οποίος κατηγορείται επίσημα από την αγγλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου πως επιδίωξε να πάρει σκόπιμα κίτρινη κάρτα σε τέσσερις αναμετρήσεις, για στοιχηματικούς λόγους.

Η FA ισχυρίζεται ότι ο Πακέτα πήρε κίτρινες κάρτες επίτηδες σε αγώνες εναντίον των Λέστερ, Άστον Βίλα, Λιντς και Μπόρνμουθ, ώστε είτε αυτός είτε οι φίλοι του να μπορούν να επωφεληθούν από τα στοιχήματα. Ο Πακέτα αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε αδικοπραγία, αλλά αν κριθεί ένοχος, η επακόλουθη απαγόρευση θα μπορούσε να καταστρέψει την καριέρα του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε περίπτωση ενοχής του ο Βραζιλιάνος μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού 10 ετών, παρόμοια με ό,τι συνέβη στον πρώην αμυντικό της Ρέντινγκ, Κινάν Ίσαακ, ο οποίος αποκλείστηκε από το ποδόσφαιρο για μια δεκαετία μετά από σκόπιμη τιμωρία,παίζοντας για τη Στράτφορντ Τάουν σε έναν αγώνα του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Σρούσμπερι πριν από τρία χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα