Τσέλσι - Έβερτον 6-0: Τη «διέλυσε» ο... Cold Πάλμερ με καρέ σε 64 λεπτά

Πάλμερ

bet365

O μαγικός Κόουλ Πάλμερ πέτυχε το «απόλυτο» χατ τρικ σε 29 αγωνιστικά λεπτά, συμπλήρωσε καρέ στο 64' και οδήγησε την Τσέλσι στη νίκη επί της Έβερτον με 6-0.

Πάλμερ λαμπρός οδηγεί την Τσέλσι! Με ένα one man show του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος πέτυχε καρέ σε 64 λεπτά παιχνιδιού και «τέλειο» χατ τρικ από το 29' οι Λονδρέζοι νίκησαν την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 6-0. Οι Μπλε είναι στην 9η θέση με 47 πόντους, στο -3 από τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες είναι στην 6η και 7η θέση, αντιστοίχως, ενώ αμφότερες έχουν από ματς περισσότερο. Στη 16η θέση με 27 βαθμούς μετά τη νέα τιμωρία τα Ζαχαρωτά, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και τη 18η Λούτον.

Πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Πάλμερ είχε... τελειώσει το ματς με το απόλυτο χατ τρικ, καθώς σκόραρε με τα δυο πόδια και το κεφάλι στο ίδιο ημίχρονο. Στο 13' o νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε το 1-2 με τον Τζάκσον και σκόραρε με άψογο πλασέ με το αριστερό από το ημικύκλιο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μούντρικ έκανε ατομική ενέργεια, γύρισε την μπάλα, ο Τζάκσον πλάσαρε, ο Πίκφορντ απέκρουσε και στην επαναφορά ο MVP της Τσέλσι για την τρέχουσα σεζόν διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με κεφαλιά.

Στο 29' ο Πίκφροντ... χάρισε το χατ τρικ. Ο διεθνής κίπερ βγήκε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του, έκανε λάθος πάσα και ο «Cold» Πάλμερ με φανταστική λόμπα με το δεξί τον κρέμασε. O Tζάκσον ήταν πολύ δραστήριος, καθώς βρισκόταν μέσα στις φάσεις και στο 44' βρήκε το γκολ που άξιζε. Ο Κουκουρέγια έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο φορ της Τσέλσι κατέβασε εξαιρετικά και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 4-0 του πρώτου μέρους.

Στο 61' ο Μαντουέκε κέρδισε πέναλτι, ζήτησε να το εκτελέσει, το διεκδίκησε και ο Τζάκσον, όμως ο Πάλμερ έκανε άπαντες στην άκρη και νίκησε για τέταρτη φορά τον Πίκφορντ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έπιασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 20 γκολ. To τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' ο 20χρονος αμυντικός, Άλφι Γκίλκραϊστ, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 88' και δυο λεπτά αργότερα με σουτ στην κίνηση από το δεύτερο δοκάρι «υπέγραψε» το τελικό 6-0, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι.

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκουστό (87' Γκίλκραϊστ), Τσαλομπά, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Μούντρικ (80’ Τσίλγουελ), Μαντουεκέ (72’ Τσουκβουεμέκα), Πάλμερ (80’ Κασαντέι), Τζάκσον (87' Ντέιβιντ)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (46’ Πάτερσον, 90+2' Γκόντφρεϊ), Ταρκόβσκι, Μπράνθγουαϊτ (57’ Κιν), Μικολένκο, Ονάνα (46’ Γκόμες), Γκάρνερ (46’ Χάρισον), Ντουκουρέ, ΜακΝίλ, Γιανγκ, Μπέτο

Βαθμολογία:

pl table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα