Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Βαράν συνέτισε τον Ντάγκλας Λουίς μετά τον πανηγυρισμό με... σάμπα μπροστά τον Ονάνα (vid)

Newsroom
ΒΑΡΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΛΟΥΙΣ

bet365

Ο Ραφαέλ Βαράν έβαλε στη θέση του τον Ντάγκλας Λουίς μετά τον πανηγυρισμό του Βραζιλιάνου με σάμπα στο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Ραφαέλ Βαράν φάνηκε να βάζει στη θέση του τον Ντάγκλας Λουίζ μετά το νικητήριο τέρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ (1-2), αφού ο αστέρας της Άστον Βίλα έκανε έναν προκλητικό πανηγυρισμό μπροστά στην άμυνα και τον Ονάνα, νωρίτερα στην αναμέτρηση.

Η Άστον Βίλα έμοιαζε να παίρνει έναν βαθμό κόντρα στη Γιουνάιτεντ αφού ο Λουίζ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με περίπου 20 λεπτά να απομένουν για τη λήξη. Αφότου σκόραρε, ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε έξαλλα χορεύοντας σάμπα μπροστά τόσο στον Ονάνα, όσο και στον έμπειρο αμυντικό των «Κόκκινων Διαβόλων», Ραφαέλ Βαράν.

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ δεν το άφησε αναπάντητο... Μετά το νικητήριο τέρμα της Γιουνάιτεντ στο 86ο λεπτό και ενώ οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας πανηγύριζαν, ο Βαράν πήγε προς τον Ντάγκλας Λουίς για να τον συνετίσει.

Ο Γάλλος με τεντωμένα τα χέρια κατευθύνθηκε προς τον Βραζιλιάνο που έπιανε την μπάλα και το ζευγάρι φάνηκε να ανταλλάσσει κάποια λόγια. Ο διαιτητής Ρόμπερτ Τζόουνς είδε την αντιπαράθεση και μπήκε ανάμεσά τους για να βάλει τέλος στην ένταση.

Δείτε εδώ το εν λόγω στιγμιότυπο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα