Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Βλέπει τετράδα

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Βλέπει τετράδα

ΜακΤόμινεϊ

bet365

Η Γιουνάιτεντ κάνει όνειρα... τετράδας, μιας και το διπλό (2-1) επί της Άστον Βίλα την έστειλα στο -6 από την Τότεναμ. Λυτρωτής ο ΜακΤόμινεϊ.

Κι όμως, η φετινή Γιουνάιτεντ βλέπει... Champions League! H Μάντσεστερ πήρε μεγάλο διπλό στο «Βίλα Παρκ» επικράτησε 2-1 της Άστον Βίλα και βρέθηκε στο -6 από την τετράδα. Οι «Κόκκινοι» πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τους Χόιλουντ, ΜακΤόμινεϊ να βρίσκονται σε τρομερό μομέντουμ. Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαγκουάιρ έκανε την πρώτη του ασίστ από το... 2017 και ο Χόιλουντ σκόραρε για 6η φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Η Γιουνάιτεντ έχασε μέτρα, η Άστον Βίλα πήρε τον έλεγχο και απείλησε διαδοχικά. Ωστόσο, ο Ονάνα είχε τις απαντήσεις απέναντι σε ΜακΓκιν και Γουότκινς. Πάντως, ο Καμερουνέζος δεν μπορούσε να... βγάλει τα πάντα και στο 67ο λεπτό η Βίλα έφερε το ματς στα ίσα. Η άμυνα των «Κόκκινων» είχε κάκιστη αντίδραση και ο Ντάγκλας Λουίς από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να φέρει και την ολική ανατροπή, 10 λεπτά μετά, αλλά τον σταμάτησε ο Ονάνα.

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ βρήκε στον ΜακΤόμινεϊ τον λυτρωτή της. Από υπέροχη σέντρα του Νταλότ, ο Σκωτσέζος πήρε τρομερή κεφαλιά στο 86ο λεπτό και διαμόρφωσε το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα