Λουίς Ενρίκε: Έτοιμες να «ξιφομαχήσουν» για τον Ισπανό Τσέλσι και Τότεναμ

Ιάσονας Θεριός
Λουίς Ενρίκε: Έτοιμες να «ξιφομαχήσουν» για τον Ισπανό Τσέλσι και Τότεναμ

bet365

Τσέλσι και Τότεναμ αναζητούν τον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου τους και αναμένεται να μπουν σε μια... μονομαχία για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του Λουίς Ενρίκε.

Λονδρέζικη «μάχη» για τον Λουίς Ενρίκε! Η Τσέλσι και η Τότεναμ προσπαθούν να σχεδιάσουν το μέλλον τους και να βρουν τον κατάλληλο τεχνικό για να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα τους.

Ψηλά στη λίστα και των δύο συλλόγων είναι ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μετά το Μουντιάλ απομακρύνθηκε από την εθνική Ισπανίας. Ο άλλοτε τεχνικός της Μπαρτσελόνα μάλιστα, θα ήταν ανοιχτός στην προοπτική της Premier League.

Οι Μπλε εξετάζουν την περίπτωσή του πολύ σοβαρά, ελπίζοντας, σύμφωνα με την As, πως με εκείνον στις τάξεις τους ο διακαής τους πόθος, Γκάβι, θα πειστεί ευκολότερα να τους ακολουθήσει. Με βάση την Telegraph ωστόσο, οι Σπερς θα υψώσουν τείχος ανταγωνισμού, σκοπεύοντας να προσγειώσουν τον 52χρονο στη Βόρεια πλευρά της αγγλικής πρωτεύουσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα