Τσέλσι-Γκάβι: Και δεύτερο ραντεβού για να κλείσει το deal

gavi_barcelona

bet365

Δεν είναι κρυφό ότι στην Τσέλσι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γκάβι και δημοσίευμα θέλει τους Λονδρέζους να έχουν προγραμματίσει μια δεύτερη συνάντηση με την πλευρά του παίκτη. 

Μόνο δεδομένο δεν είναι ότι ο Γκάβι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού η όλη περιπέτεια με την υπόθεση του δελτίου του αυτή τη στιγμή του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει από το σύλλογο το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Η Τσέλσι έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για να κάνει δικό της τον 18χρονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Diario AS, οι «μπλε» έχουν προγραμματίσει μια δεύτερη συνάντηση με τον παίκτη, ενώ στο ραντεβού θα είναι παρόντες κι οι γονείς του. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ιλκάι Γκουντογκάν της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να γίνεται κάτοικος Καταλωνίας.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2026 με ρήτρα 1.000.000.000 ευρώ. Ωστόσο, η κόντρα Λίγκας-Μπαρτσελόνα συνεχίζεται...

Ο Γκάβι, μπορεί να αγωνίζεται κανονικά με τους Καταλανούς, ωστόσο το πρόβλημα είναι άλλο: Μαζί με την επιστροφή του στο προηγούμενο συμβόλαιο, έρχεται σε ισχύ και μία ρήτρα που δίνει την δυνατότητα στον 18χρονο μέσο να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς μάλιστα η Μπαρτσελόνα να αποκομίσει χρήματα. Κι αυτή την ευκαιρία η Τσέλσι δεν θα την αφήσει να φύγει μέσα από τα χέρια της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα