Ενρίκε: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Premier League, αλλά δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα»

Newsroom
Ενρίκε: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Premier League, αλλά δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα»

bet365

Με το όνομά του να δείχνει πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Τότεναμ και της Τσέλσι, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως αν και θα ήθελε πολύ να δουλέψει στην Αγγλία δεν θα έλεγε το «ναι» σε οποιαδήποτε ομάδα της Premier League.

Η απόλυση του Αντόνιο Κόντε από την Τότεναμ αλλά και οι δυσκολίες που δείχνει να αντιμετωπίζει ο Γκρέιαμ Πότερ στην Τσέλσι έχουν κάνει τον Λουίς Ενρίκε έναν έκ των πιο αρεστών υποψήφιων... διαδόχων του Ιταλού και του Άγγλου αντίστοιχα. Άλλωστε, μετά την απομάκρυνσή του από την εθνική Ισπανίας ήδη είναι αρκετά τα δημοσιεύματα που τον έχουν συνδέσει τόσο με τον πάγκο των Σπερς όσο και με των Μπλε.

Ο ίδιος ωστόσο έδειξε να κόβει τα... φτερά των μνηστήρων, δηλώνοντας πως δεν θα ήταν και τόσο εύκολο κανείς να τον πείσει να αναλάβει μια ομάδα της Premier League, αν θα επιθυμούσε να ζήσει αυτή την εμπειρία.

«Πραγματικά θα ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία κάποια στιγμή αλλά δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου εκεί τον Ιούνιο», ανέφερε σε δηλώσεις του σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

«Θα ήθελα να δουλέψω σε έναν σύλλογο στον οποίο θα μπορούσα να κάνω σημανικά πράγματα και αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί. Δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα στην Premier League», προσέθεσε στη συνέχεια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα