Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο, ο Μάρκο Σίλβα και οι άλλοι διάδοχοι του Κόντε

Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο, ο Μάρκο Σίλβα και οι άλλοι διάδοχοι του Κόντε

Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο, ο Μάρκο Σίλβα και οι άλλοι διάδοχοι του Κόντε

bet365

Σύμφωνα με το Skysports, ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να τελειώσει πριν το καλοκαίρι από τον πάγκο της Τότεναμ με τον Ποτσετίνο να είναι πρώτο φαβορί για την διαδοχή του και τον Μάρκο Σίλβα να είναι κι αυτός στην λίστα.

Μπορεί το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε με την Τότεναμ να ολοκληρώνεται έτσι κι αλλιώς το προσεχές καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως ίσως η συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Η Τότεναμ κατανόησε απόλυτα το δύσκολο διάστημα που πέρασε αυτός με την απώλεια προσφιλών του προσώπων και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και είναι απόλυτα ικανοποιημένο από το εργασιακό του ήθος, ωστόσο υπάρχει μία συνειδητοποίηση στην ομάδα πως η ενέργειά του και η αποδοτικότητά του δεν είναι η ίδια με όταν ξεκίνησε.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρευρεθεί κανονικά στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (10/03) για το ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά αυτά τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο.

Πολλοί παίκτες της Τότεναμ επιθυμούν την επιστροφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της ομάδας Η επιλογή του Αργεντινού ως διαδόχου του Ιταλού βρίσκει θετικούς και πολλά μέλη της διοίκησης της ομάδας, όπως και τον ίδιο τον Ντάνιελ Λέβι, παρ' ότι δεν ξεχνούν τους λόγους για τους οποίους χώρισαν οι δρόμοι τους.

Βέβαια, ακούγεται πως ο Ποτσετίνο βρίσκεται στο στόχαστρο του Φλορεντίνο Πέρεθ για διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι. Γι' αυτό το λόγο η Τότεναμ έχει κι άλλους υποψήφιους στόχους στην λίστα της όπως ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι της Μπράιτον, ο Λουίς Ενρίκε, ο Τόμας Τού​​​​​​χελ, αλλά και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, καθώς και ο Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ.

Σε δεινή θέση βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φάμπιο Παρατίτσι, παρ' ότι είναι από κείνους που συμμετέχουν στην διαδικασία της προετοιμασίας του διαδόχου. Ένας λόγος είναι η πιθανή του τιμωρία για το σκάνδαλο της Γιουβέντους, που μπορεί να φτάνει και τους 30 μήνες εκτός ποδοσφαίρου. Γι' αυτό το λόγο και η Τότεναμ αναζητεί πιθανούς διαδόχους και για κείνον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα