Κόντε: «Yπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου»

Κόντε: «Yπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου»

Newsroom
Κόντε: «Yπερεκτίμησα το σώμα και τον εαυτό μου»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε την Τετάρτη (8/3, 22:00) θα επιστρέψει στον πάγκο της Τότεναμ στην ρεβάνς με τη Μίλαν και μίλησε για την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει και για το λάθος του να αθετήσει τις οδηγίες των γιατρών.

Ο Αντόνιο Κόντε στις αρχές Φεβρουαρίου πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει αφαίρεση της χοληδόχου κύστης του, καθώς υπέφερε από έντονο κοιλιακό πόνο. ο τεχνικός της Τότεναμ δεν ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών για 15ήμερη ξεκούραση, επέστρεψε στον πάγκο για τις αναμετρήσεις με Λέστερ και Μίλαν και το «πλήρωσε».

Ο Ιταλός προπονητής μετά την ήττα από τους Ροσονέρι στο πρώτο ματς έμεινε στην Ιταλία για να ξεκουραστεί και πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του στον πάγκο των Σπερς. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Μίλαν ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και στο λάθος του να υποτιμήσει την ανάρρωση του.

«Αυτού του είδους η κατάσταση μπορεί να συμβεί και ανακάλυψα μετά την επέμβαση πως πολλοί φίλοι μου είχαν κάνει την ίδια εγχείρηση. Ήταν έκτακτη επέμβαση, όχι προγραμματισμένη και αυτό είναι πολύ διαφορετικό. Προηγουμένως είχα μάθει πολλές στενάχωρες ειδήσεις και όταν μου είπαν ότι χρειάζεται μόνο μία επέμβαση γι' αυτο τον λόγο, χάρηκα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Σίγουρα υποτίμησα την ανάρρωση μετά την επέμβαση. Λόγω αισθήματος ευθύνης ήθελα να επιστρέψω νωρίς. Ίσως υπερεκτίμησα το σώμα μου και τον εαυτό μου. Τώρα είμαι καλά, έχω ανακτήσει ενέργεια και πρέπει να ανακτήσω βάρος. Προσπαθώ να μεταδώσω την ενέργειά μου στους παίκτες μου, είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι σημαντικό για μένα να δουλεύω με τους παίκτες μου και το επιτελείο και να προετοιμάζομαι για τους αγώνες. Από μακριά προσπάθησα να μείνω πολύ κοντά με τους παίκτες μου χρησιμοποιώντας βίντεο. Το να είμαι παρών είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Κόντε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα