Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ορατό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν σε πώληση οι Γκλέιζερς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ορατό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν σε πώληση οι Γκλέιζερς

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ορατό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν σε πώληση οι Γκλέιζερς

bet365

Η οικογένεια των Γκλέιζερς έχει στα χέρια της τις επίσημες προσφορές του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και του Χαμάντ Αλ Τανί για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σύμφωνα με το «Athletic» δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα πουλήσουν τον σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε τροχιά μεταβίβασης από τον περασμένο Νοέμβριο όταν η οικογένεια των Γκλέιζερς ανακοίνωσε ότι θέτει πωλητήριο στον σύλλογο.

Ήδη από τις 17 Φεβρουαρίου που ολοκληρώθηκε η διορία για τους επίδοξους αγοραστές, υπάρχουν επίσημες προτάσεις από την πλευρά του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και του σεΐχη από το Κατάρ, Χαμάντ Αλ Τανί. Ωστόσο, αυτό δεν εγγυάται πως θα προκύψει οριστικό deal, καθώς οι Άβρααμ και Τζόελ Γκλέιζερ παρουσιάζονται διστακτικοί ως προς την πώληση των Κόκκινων Διαβόλων!

Όπως αναφέρει το «Athletic», πηγές από το περιβάλλον των ανθρώπων που δουλεύουν πάνω στο deal θεωρούν πως οι Αμερικανοί επενδυτές περίμεναν μεγαλύτερο «πόλεμο προσφορών» κι όχι μόνο δύο επίσημα bids, ενώ από την πλευρά του ο Άβρααμ φέρεται να είναι αρκετά συναισθηματικά προσκολλημένος στο κλαμπ και δεν επιθυμεί προς το παρόν να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Από την άλλη, βέβαια, η υπόλοιπη οικογένεια έχει πάψει να αποζητά τη σύνδεση με την ιδιοκτησία της Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να επισπεύσει τις διαδικασίες αν τα δύο αδέρφια δεν προχωρήσουν όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά (σημειώνεται ότι η οικογένεια των Γκλέιζερς κατέχει το 69% των μετοχών).

Φυσικά μια πιθανή ανατροπή στην υπόθεση αναμένεται να επιφέρει ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν κάνει viral ουκ ολίγες φορές το σύνθημα «Glazers Out».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα