Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μια ανάσα από την απόκτηση του Βέγκχορστ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μια ανάσα από την απόκτηση του Βέγκχορστ!

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μια ανάσα από την απόκτηση του Βέγκχορστ!

bet365

Λεπτομέρειες φαίνεται πως χωρίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να αγωνιστεί ως δανεικός στους Κόκκινους Διάβολους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Με το όνομα του Κόντι Χάκπο να εξαφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες από τη λίστα των επιλογών ελέω... Λίβερπουλ, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Foot Mercato», ο... εκλεκτός των Κόκκινων Διάβολων ακούει στο όνομα Βουτ Βέγκχορστ!

Ο Ολλανδός επιθετικός, που κέντρισε τα βλέμματα στο Μουντιάλ χάρη στη ντοπιέτα που πέτυχε κόντρα στην Αργεντινή, φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακόμιση στο Μάντσεστερ για να αγωνιστεί ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι άλλωστε η φόρμουλα που συζητούν οι άνθρωποι του κλαμπ με τη Μπέρνλι, η οποία το καλοκαίρι έστειλε τον θηριώδη φορ στη Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού.

Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ φαίνεται να απομένουν μονάχα λεπτομέρειες για την επικύρωση του deal, με τη Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται για τη δεύτερη χειμερινή προσθήκη μετά από εκείνη του Τζακ Μπάτλαντ.

Κατά την εξάμηνη παρουσία του στην Τουρκία, ο Βέγκχορστ έχει βρει δίχτυα εννιά φορές, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα