Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόστιμο και ποινή ως δύο αγωνιστικές για το περιστατικό με τον οπαδό της Έβερτον

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόστιμο και ποινή ως δύο αγωνιστικές για το περιστατικό με τον οπαδό της Έβερτον
Η επιπόλαιη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε πετάξει κινητό από τα χέρια οπαδού της Έβερτον θα του κοστίσει μερικές χιλιάδες λίρες και ίσως και μία ή δύο αγωνιστικές, βάσει της ποινής που ανακοίνωσε η FA.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά το περιστατικό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Γκούντισον Παρκ», η FA εκδίκασε την υπόθεση του Πορτογάλου και αποφάσισε να τον τιμωρήσει για το κινητό οπαδού της Έβερτον έξω από τη φυσούνα.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ είχε πετάξει από τα νεύρα του το τηλέφωνο ενός αυτιστικού φιλάθλου, η μητέρα του οποίου είχε κατακεραυνώσει τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πράξη του, απορρίπτοντας και την πρόσκληση που απηύθυνε ο CR7 να παρακολουθήσουν δωρεάν μαζί με το γιο της ένα παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ».

Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πως εντόπισε παράβαση βάσει του κανονισμό «Ε3» του πειθαρχικού της κώδικα και έκρινε τη συμπεριφορά του 37χρονου σούπερ σταρ «ανάρμοστη ή/και βίαιη», γεγονός που μπορεί να αποφέρει τις εξής ποινές: πρόστιμο 8.000 λιρών και ποινή από μηδέν ως μία αγωνιστική αν ομολογήσει για τη συμπεριφορά του, ή πρόστιμο 12.000 λιρών και ποινή από μηδέν ως δύο αγωνιστικές αν δεν αποδεχτεί την παράβαση.

Νωρίτερα στη διάρκεια του καλοκαιριού, η αστυνομία του Μάντσεστερ είχε τιμωρήσει με απλή επίπληξη-προειδοποίηση τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά την ποινή της FA, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «Θα στηρίξουμε τον παίκτη μας σε απάντηση αυτής της κατηγορίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα