Κριστιάνο Ρονάλντο: Στο «μικροσκόπιο» μετά από βίντεο που τον δείχνει να πετάει κινητό οπαδού (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στο «μικροσκόπιο» μετά από βίντεο που τον δείχνει να πετάει κινητό οπαδού (vid)

bet365

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάει έξαλλος ένα αντικείμενο καθώς έφευγε προς τα αποδυτήρια του «Γκούντισον Παρκ» και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν κινητό οπαδού της Έβερτον!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον, έχοντας, μάλιστα, δεχθεί και άσχημο χτύπημα με τις τάπες που του χάρισε «παράσημο» δύο τρύπες στο πόδι. Η οργή του, όμως, φέρεται να μεταφράστηκε με μία απαράδεκτη πράξη, για την οποία κατηγορείται έντονα στα social media με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τη στιγμή που έφευγε προς τα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, ο CR7 απεικονίζεται να πετάει με δύναμη ένα αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πρόκειται για κινητό οπαδού της Έβερτον! Το βίντεο δημοσίευσε η σελίδα «EvertonHub» στο twitter και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το «Sky Sports» ήδη ερευνά το περιστατικό, αν και υπάρχει... υπερασπιστική γραμμή για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Από το βίντεο δεν φαίνεται καθαρά αν το αντικείμενο είναι όντως κινητό τηλέφωνο και αρκετοί υποθέτουν πως ήταν η δεύτερη επικαλαμίδα του, συμπέρασμα που έχει λογική καθώς ο Κριστιάνο κρατούσε την άλλη στο αριστερό του χέρι.

Εσείς τι λέτε; Δείτε το βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα