Κατακεραύνωσε τον Κριστιάνο η μητέρα του φίλου της Έβερτον: «Ο γιος μου δεν θέλει να ξαναδεί τον Ρονάλντο, είναι σε κατάσταση σοκ» (vid)

Κώστας Τόπας
Κατακεραύνωσε τον Κριστιάνο η μητέρα του φίλου της Έβερτον: «Ο γιος μου δεν θέλει να ξαναδεί τον Ρονάλντο, είναι σε κατάσταση σοκ» (vid)

bet365

Η μητέρα του αυτιστικού φίλου της Έβερτον, τον οποίο χτύπησε στο χέρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακεραύνωσε τη συγγνώμη του Πορτογάλου αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ισχυρίστηκε ότι ο γιος της δεν ενδιαφέρεται να τον ξαναδεί.

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την επίθεσή του σε οπαδό της Έβερτον, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με 1-0. Ο Πορτογάλος αστέρας μη μπορώντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά του μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τα «ζαχαρωτά», πέταξε στο έδαφος κινητό οπαδού της Έβερτον με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Μπορεί λίγες ώρες μετά το συμβάν να απολογήθηκε για το ξέσπασμά του και σε μια προσπάθεια να επανορθώσει προσκάλεσε τον νεαρό φίλο των «ζαχαρωτών» στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η μητέρα του αυτιστικού φίλου της Έβερτον, Τζέικομπ, δεν πρόκειται να τον συγχωρήσει γι' αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Μιλώντας στην «Τelegraph», η Σάρα Κέλι κατακεραύνωσε τη συγγνώμη του Κριστιάνο και ισχυρίστηκε ότι ο γιος της δεν ενδιαφέρεται να τον ξαναδεί.

«Η συγγνώμη του ήταν αυτό που με εξόργισε ακόμη περισσότερο. Σκέφτηκα, "τι αγενής - λες σε όλους ότι ζήτησες συγγνώμη και δεν το έκανες". Υπήρχαν πολλοί άλλοι άνθρωποι που τραβούσαν βίντεο με τα τηλέφωνά τους. Ο Τζέικομπ ήταν ένας από αυτούς και καθώς ο Κριστιάνο έφευγε, είπε "Μαμά, ο Ρονάλντο πονάει, τραβάω βίντεο" κι εγώ ήμουν "οκ". "Δεν κοίταζε καν τον Ρονάλντο. Κοίταζε το πόδι του που είχε ματώσει και δεν κατάλαβε τι είχε γίνει μέχρι που το τηλέφωνο έπεσε στο πάτωμα. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο το σοκ στο πρόσωπο του Τζέικομπ. Ο Ρονάλντο ήξερε ότι εκεί υπήρχαν παιδιά. Τους έδινε τα χέρια πριν από τον αγώνα.

«Αν κάποιος σου κάνει κάτι τέτοιο στο δρόμο, θα συλληφθεί και θα ανακριθεί. Ο Ρονάλντο είναι και πατέρας και είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και πήγαινε τον γιο του σε έναν αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν επίσης πολύ στενοχωρημένος και σοκαρισμένος.

Είμαι στενοχωρημένη που η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει μία δήλωση ζητώντας μας να έρθουμε σε επαφή και που ο Ρονάλντο ζήτησε από εμάς να έρθουμε σε επαφή. Αυτό μου φαίνεται πολύ αγενές. Γιατί να πάμε εμείς, ως οπαδοί της Έβερτον, στη Γιουνάιτεντ, αντί να έρθει αυτός;

Ήταν η πρώτη μας φορά στο γήπεδο. Ο Τζέικομπ έχει εμμονή με την Έβερτον και το ποδόσφαιρο. Είναι το πάθος του. Δεν σκέφτομαι καν τη μέρα που πέρασα μαζί του, την ωραία στιγμή πριν το περιστατικό. Σκέφτομαι μόνο τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα. Χάλασε τελείως τη μέρας μας. Είναι σοκαριστικό.

Με τον αυτισμό του, δυσκολεύεται κάπως να επεξεργαστεί τα πράγματα. Το έχει επεξεργαστεί με τον τρόπο του – που είναι σαν, "δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ρονάλντο το έκανε αυτό, μου άρεσε πολύ". Αν και δεν υποστηρίζει τη Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο είναι αστέρι. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που τα παιδιά ειδωλοποιούν. Και οι δυο μας δεν κοιμηθήκαμε εκείνο το βράδυ.

Ρώτησαν τον γιο μου "Ο Ρονάλντο είπε ότι μπορούμε να πάμε στη Γιουνάιτεντ, θέλεις να πάμε; Μου είπε: "Όχι, μαμά, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ". Αυτό είναι ενοχλητικό γιατί ο Ρονάλντο ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να πάει στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια της μητέρας του Τζέικομπ στην «Telegraph».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα