Μπόελι για Τούχελ: «Εξαιρετικά ταλαντούχος, δεν μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα»

Μπόελι για Τούχελ: «Εξαιρετικά ταλαντούχος, δεν μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα»

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Μπόελι για Τούχελ: «Εξαιρετικά ταλαντούχος, δεν μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα»
Ο Τοντ Μπόελι μίλησε για πρώτη φορά δημόσια μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, την οποία και αιτιολόγησε στο στο διαφορετικό όραμα που είχε για τον σύλλογο με τον Γερμανό προπονητή.

Η Τσέλσι μαθαίνει να ζει χωρίς τον Τόμας Τούχελ στην άκρη του πάγκου, με τον Γκρέιαμ Πότερ να έχει ήδη πιάσει δουλειά τις τελευταίες μέρες στο «Cobham» μαζί με τους νέους παίκτες του. Το «μαύρο κουτί» της απόλυσης του Γερμανού τεχνικού, όμως, εξακολουθεί να απασχολεί τα βρετανικά και ευρωπαϊκά Μέσα και ο άνθρωπος που πήρε αυτή την απόφαση, Τοντ Μπόελι τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά, αιτιολογώντας το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ως έλλειψη κοινού οράματος.

Μιλώντας σε διεθνές συνέδριο, ο Αμερικανός επενδυτής, ο οποίος σύμφωνα με το «Athletic» είχε ρωτήσει τον Τούχελ γιατί δεν έπαιζε... 4-4-3, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό των Μπλε, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικά ταλαντούχο και επιτυχημένο στο πέρας του από τους Λονδρέζους. Ωστόσο, εμπόδιο στη συνεργασία των δύο πλευρών στάθηκε το «χάσμα» ως προς τη φιλοσοφία και το όραμα που έχουν στο μυαλό τους οι νέοι ιδιοκτήτες, μέρος αυτού πιθανότατα να υπήρξε και η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο την οποία είχε απορρίψει ο πρώην τεχνικός των Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ.

«Ο Τούχελ είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είχε τεράστια επιτυχία στον σύλλογο. Το όραμά μας ήταν να βρούμε έναν προπονητή που ήθελε να συνεργαστεί με εμάς.

Αλλά δεν ήμασταν σίγουροι ότι ο Τόμας έβλεπε αυτό το όραμα μέσα από τα δικά μας μάτια, δεν μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση του ίδιου του Τούχελ που δήλωσε συντετριμμένος για την απομάκρυνσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα