Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ομπαμεγιάνγκ, Ζόμερ, Μενιέ οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ομπαμεγιάνγκ, Ζόμερ, Μενιέ οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι

bet365

Σε μονόδρομο εξελίσσεται για τον Έρικ Τεν Χαγκ η ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι στο κόλπο για τους Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Γιαν Ζόμερ και Τόμας Μενιέ.

Το αντίδοτο στην «άρρωστη» εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι ο Έρικ Τεν Χαγκ. Μετά τη στροφή στη δύσκολη πλην όμως φιλόδοξη περίπτωση του Κασεμίρο, αλλά και τους Πούλισικ - Ντεστ για τους οποίους φέρεται επίσης να υπάρχει ενδιαφέρον, οι Κόκκινοι Διάβολοι ανοίγουν μέτωπα προς πάσα κατεύθυνση και έχουν εντοπίσει άλλους τρεις μεταγραφικούς στόχους. Συγκεκριμένα, τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά και τους Γιαν Ζόμερ και Τόμας Μενιέ για το τέρμα και το δεξί άκρο της άμυνας.

Όπως προκύπτει από τον γνωστό ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Ρομέρο, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ έκαναν «μπάσιμο» για τον Γκαμπονέζο στράικερ ο οποίος τις τελευταίες μέρες πολιορκείται από την Τσέλσι. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, μια και ο Τσάβι φέρεται να επιθυμεί τον «Όμπα» στην ομάδα και ο ανταγωνισμός των Μπλε περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του.

Την ίδια ώρα, αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο κίπερ της εθνικής Ελβετίας και της Γκλάντμπαχ, Γιαν Ζόμερ. Ο προσεχώς 34χρονος κίπερ θεωρείται ο επικρατέστερος για να συμπληρώσει την τριπλέτα τερματοφυλάκων και να προσθέσει πίεση στον Νταβίντ Ντε Χέα, η κάκιστη φόρμα του οποίου επιτάσσει ενίσχυση και για κάτω από τα γκολπόστ.

Παράλληλα, με δεδομένη την επιθυμία της Γιουνάιτεντ να πουλήσει ή έστω να στείλει δανεικό τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα, η πρώτη επιλογή για τα δεξιά της άμυνας είναι ο Τόμας Μενιέ της Ντόρτμουντ. Για τον Γουάν-Μπισάκα, μάλιστα, η πρώην ομάδα του, Κρίσταλ Πάλας έχει εκφράσει ενδιαφέρον επαναπόκτησης, αλλά δεν προτίθεται να καταβάλει περισσότερα από 12,5 εκατομμύρια ευρώ (τον είχε πουλήσει στη Γιουνάιτεντ αντί 55 εκατ. ευρώ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα