Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνομιλίες με την Μπαρτσελόνα για Ντεστ

Σωτήρης Μυκονίου
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνομιλίες με την Μπαρτσελόνα για Ντεστ

bet365

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Σερτζίνιο Ντεστ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι Καταλανοί ψάχνουν εσπευσμένα χρήματα για να μπορέσουν να εγγράψουν τον Κουντέ στο πρωτάθλημα και εν συνεχεία να συνεχίσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, έχοντας ήδη βρει υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Φαίνεται πως την λύση θα δώσει ο Σερτζίνιο Ντεστ, αφού η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πώληση του 21χρονου μπακ, αφού ο Τεν Χαγκ είχε συνεργαστεί μαζί του στον Άγιαξ και τον θεωρεί αξιόλογη επιλογή.

Η τιμή στην οποία κυμαίνονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις είναι τα 17 εκατ. ευρώ ενώ όσον αφορά το καθεστώς αυτή συζητείται από άμεση μεταγραφή μέχρι και δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν. Αυτή τη στιγμή οι «μπλαουγκράνα» ζητούν 20 εκατ. ευρώ από τους Άγγλους, οι οποίοι εξετάζουν κι μία ακόμη επιλογή για την συγκεκριμένη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα