Νότιγχαμ Φόρεστ: Ξεπέρασε το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές και συνεχίζει

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ξεπέρασε το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές και συνεχίζει

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ξεπέρασε το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές και συνεχίζει

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε τις 14 μεταγραφές στο μεταγραφικό παζάρι και η συνολική επένδυση για την ανοικοδόμηση του ρόστερ έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έπεται και συνέχεια.

H Νοτιγχαμ Φόρεστ είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην Premier League μετά από 23 χρόνια και το κλαμπ προσπαθεί να διαμορφώσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ, αντάξιο της ιστορίας του συλλόγου.

Οι «Κόκκινοι» έχουν πραγματοποιήσει 14 μεταγραφές μέχρι στιγμής εκ των οποίων οι δέκα είναι με αγορά. Μεταξύ άλλων η Νότιγχαμ έχει κάνει τις δυο από τις τρεις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της. Πρώτος στη λίστα είναι ο Ταϊβό Αβονίγι, ο οποίος αγοράστηκε από την Ουνιόν Βερολίνου αντί 20,5 εκατομμυρίων ευρώ, δεύτερος ο Νέκο Γουίλιαμς για τον οποίον δόθηκαν στη Λίβερπουλ 20 εκατομμύρια και στην τρίτη λίστα είναι ο νυν μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακoύ, Ζοάο Καρβάλιο (13,5 εκατομμύτρια).

Το κλαμπ του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά και την αγορά του Εμάνουελ Ντένις έχει επενδύσει μέχρι στιγμής πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ μόνο για τις αγορές. Πιο συγκεκριμένα με βάση την πλατφόρμα του transfermarkt η Νότιγχαμ έχει δώσει 109 εκατομμύρια ευρώ για τις δέκα αγορές.

Φυσικά στο συγκεκριμένο μπάτζετ δεν προσμετρούνται τα μπόνους υπογραφής των ελεύθερων και οι απολαβές των συμβολαίων. Από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Νότιγχαμ είναι ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος μαζί με μπόνους καρπώνεται 9,6 εκατομμύρια λίρες.

Φυσικά η Φόρεστ δεν θα σταματήσει εδώ. Σύμφωνα με τα δημοσίευτα οι «Κόκκινοι» αναμένονται να προχωρήσουν σε τούλαχιστον ακόμα τέσσερις μεταγραφές. Ο λόγος για τον χαφ της Λυών Χουσέμ Αουάρ, τον επιθετικό της Μπορντό Ουί Τζο Χουάνγκ (4 εκατομμύρια ευρώ), τον μέσο της Αταλάντα Ρέμο Φρόιλερ (9 εκατομμύρια ευρώ) και τον επιθετικό της Μπράιτον Νιλ Μοπέ (18 εκατομμύρια ευρώ). Αν ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσει τότε η Νότιγχαμ θα έχει δαπανήσει περισσότερα από 140 εκατομμύρια ευρώ για αγορές παικτών!

Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της Νότιγχαμ Φόρεστ:

nottingham

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα