Νότιγχαμ Φόρεστ: Μιλάει με Μοπέ, ιατρικά για Ντένις και Κουγιατέ

Σωτήρης Μυκονίου
Νότιγχαμ Φόρεστ: Μιλάει με Μοπέ, ιατρικά για Ντένις και Κουγιατέ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνομιλεί με την Μπράιτον για την απόκτηση του Νιλ Μοπέ ενώ σήμερα Ντένις και Κουγιατέ περνούν ιατρικά για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους.

Τα «Tricky Trees» βρίσκονται σε μεταγραφικό πυρετό, κοντεύουν να ολοκληρώσουν δύο μεταγραφές και παλεύουν και μία τρίτη. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ συζητάει με την Μπράιτον για την αγορά του Νιλ Μοπέ σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph». Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «γλάρους» που δεν θα ήταν αρνητική στην παραχώρησή του. Από τις μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις έχει προκύψει πως το ποσό που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί το deal είναι περίπου 18 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως χθεσινό δημοσίευμα της «Equipe» έφερνε και τον Χουάνγκ Ούι Τζο ένα βήμα πριν υπογράψει με το αγγλικό κλαμπ.

Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ σήμερα περνάει τον Εμάνουελ Ντένις από το δεύτερο μέρος των ιατρικών του εξετάσεων για να τελειώσει η μετακίνησή του από την Γουότφορντ. Το κόστος της αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ συν ακόμη 9 εκατ. ως μπόνους. Ιατρικά τεστ θα περάσει σήμερα και ο Τσεϊκχού Κουγιατέ, που θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας.

Τέλος, ο Ρέμο Φρόιλερ της Αταλάντα ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωσή του από την αγγλική ομάδα, στην οποία κόστισε 9 εκατ. ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα