Νότιγχαμ Φόρεστ: Δικός της και ο Φρόιλερ από την Αταλάντα

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Δικός της και ο Φρόιλερ από την Αταλάντα

bet365

Μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες της στο φετινό παζάρι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έδωσε τα χέρια με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ρέμο Φρόιλερ αντί εννέα εκατομμυρίων ευρώ.

Τα πιο «ηχηρά» χτυπήματα στο θερινό παζάρι τα κρατάει για το τέλος απ' ό,τι φαίνεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Την ώρα που γαλλικά δημοσιεύμετα κάνουν λόγο για προτάσεις στη Λυών για τον Χουσέμ Αουάρ και στη Γουότφορντ για τον Εμάνουελ Ντένις, οι Κόκκινοι ήλθαν σε πλήρη συμφωνία με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ρέμο Φρόιλερ!

Ο 31χρονος διεθνής Ελβετός μέσος, ένα από τα βασικά στελέχη της εντυπωσιακής «Dea» του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι τα τελευταία χρόνια, είχε συμφωνήσει προφορικά με τον σύλλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Το deal «έκλεισε» στα εννέα εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους και όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωσή του.

Μετά τον Φρόιλερ, η Φόρεστ φιλοδοξεί, μάλιστα, να φέρει από το Μπέργκαμο και τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι, τον παίκτη που είχε σκοράρει δις πέρυσι κατά του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Ουκρανός μέσος φέρεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα