Λιντς Γιουνάιτεντ: Κλείνει τους Άνταμς και Σινιστέρα

Newsroom
Λιντς Γιουνάιτεντ: Κλείνει τους Άνταμς και Σινιστέρα

bet365

Η Λιντς συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών.

Τα «παγώνια» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Τάιλερ Άνταμς και Λουίς Σινιστέρα. Ο πρώτος ανήκει στην Λειψία και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την γερμανική ομάδα να είναι πρόθυμη στην παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, αλλά τη Λιντς να επιθυμεί την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή. Αν αυτή ολοκληρωθεί, τρεις από τους πέντε παίκτες που θα έχει πάρει, θα προέρχονται από ομάδες του ομίλου Ρεντ Μπουλ, με τον οποίο ο Τζέσε Μαρτς έχει πολύ καλή σχέση, αφού δουλέψει σε τρεις ομάδες αυτού (Σάλτσμπουργκ, Λειψία, Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς).

Ο δεύτερος αγωνίζεται στην Φέγενορντ και παίζει ως εξτρέμ ερχόμενος ουσιαστικά ως αντικαταστάτης του Ραφίνια που θα πωληθεί. Ο 23χρονος Κολομβιανός προέρχεται από μία «καυτή» σεζόν με την ολλανδική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024, αφού σημείωσε 23 τέρματα κι έδωσε 14 ασίστ σε 49 συμμετοχές ξεπερνώντας τα 4.000 λεπτά.

Υπολογίζεται πως τα «παγώνια» θα χρειαστούν περισσότερα από 23 εκ. ευρώ για καθεμία από τις δύο αυτές κινήσεις. Υπενθυμίζουμε πως έχουν ήδη υπογράψει τους Άαρονσον, Κρίστενσεν, Ρόκα και Γκιαμπί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα