Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ: Ξέσπασε ο Γκουαρδιόλα για την πεντάρα και το... αγκάλιασμα του τίτλου (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ: Ξέσπασε ο Γκουαρδιόλα για την πεντάρα και το... αγκάλιασμα του τίτλου (vid)

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για την πεντάρα της Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και την αντίδραση μετά το... σοκ από τη Ρεάλ, που φέρνει πλέον την ομάδα του μια ανάσα από την Premier League!

Με μια λέξη... ξέσπασμα. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεχείλιζε από συναισθήματα στο φινάλε της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ που βρήκε τους Πολίτες να επικρατούν με το άνετο 5-0 και να αυξάνουν τη διαφορά τους στο +3 από τη Λίβερπουλ.

Τη στιγμή που ο Στέρλινγκ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στα...χασομέρια του αγώνα, ο Καταλανός τεχνικός προέβη σε... έκρηξη χαράς και πανηγύρισε έξαλλα τον θρίαμβο της ομάδας του που την έστειλε πλέον αγκαλιά με την Premier League.

Μια αντίδραση που ενδεχομένως να αποτέλεσε και το απότοκο των τελευταίων δύσκολων ημερών που βίωνε, αφού ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League τον βύθισε στην απογοήτευση και την αμφιβολία.

Η πεντάρα ωστόσο που στέλνει τη Σίτι ένα βήμα πριν από το πρωτάθλημα φαίνεται πως έδρασε σαν γιατρικό στις πληγές του Πεπ, ο οποίος ξέσπασε στο τέλος του αγώνα με το χαμόγελο «ζωγραφισμένο» στα χείλη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα