Ράνγκνικ: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο»

Ράνγκνικ: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο»

Κώστας Τόπας
Ράνγκνικ: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο»

bet365

Ο Ραλφ Ράνγκνικ έριξε το μπαλάκι στον, Έρικ Τεν Χαγκ σχετικά με την χρησιμοποίηση και τον ρόλο που θα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποκρουστική και το έργο του Τεν Χαγκ γίνεται αρκετά δύσκολο. Μετά την αποχώρηση του Εντ Γούντγουορντ τα πράγματα γίνονται χειρότερα, αφού υπάρχουν διαδοχικές αποχωρήσεις ανθρώπων σε επιτελικές θέσεις. Ειδικότερα, πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε ο αρχισκάουτ, Τζιμ Λάουλορ, ο επικεφαλής του παγκόσμιου σκάουτινγκ Μαρσέλ Μπουτ αλλά και ο Ματ Τζατζ, ο υπεύθυνος για μεταγραφές και συμβόλαια.

Οπως είναι λογικό το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται στον αέρα. Οπως κι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να επανεντάξει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ραλφ Ράνγκνικ ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της εθνικής Αυστρίας, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και θα παραμείνει κανονικά ως σύμβουλος των «κόκκινων διαβόλων», κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Πορτογάλου αστέρα.

Οπως τόνισε, η θέση του Κριστιάνο στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας, εξαρτάται από τον Έρικ Τεν Χαγκ και τα σχέδια που έχει για την χρησιμοποίησή του. Πάντως, σύμφωνα με τον Ράνγκνικ, ο Ολλανδός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Πορτογάλου επιθετικού.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον Έρικ Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο στο σύστημά του. Ο Κριστιάνο έχει δείξει ότι μπορεί ακόμα να είναι ένα ζωτικό μέρος αυτής της ομάδας. Είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται μερικούς ακόμα επιθετικούς», ανέφερε ο Ράνγκνικ το Sky Sports.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα