Πολ Πογκμπά: Επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες

Πολ Πογκμπά: Επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες

Κώστας Τόπας
Πολ Πογκμπά: Επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες

bet365

Ο Πολ Πογκμπά αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από τρεις μήνες απουσίες λόγω τραυματισμού.

Ο Γάλλος μέσος τραυματίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε άσκηση με τελειώματα στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας με την άφιξή του στους «τρικολόρ» για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Η επιστροφή του άργησε περισσότερο, απ' ότι υπολογιζόταν, καθώς αναγκάστηκε να μείνει για τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πλέον όμως ο Πολ Πογκμπά είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και να βοηθήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με την Μίντλεσμπρο (04/02, 22:00).

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν στις 2 Νοεμβρίου, στην ισοπαλία με την Αταλάντα για το Champions League. Μάλιστα, αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Πολ Πογκμπά θα τεθεί στις υπηρεσίες του Ραλφ Ράνγκνικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα